Det er mange fordeler med å eie et eget helikopter. Her er noen av de viktigste:

  • Mobilitet: Helikopter er svært mobile og kan ta deg dit du vil, uansett hvor du er. De er ikke avhengige av veier eller flyplasser, og de kan ta av og lande på nesten ethvert flatt underlag. Dette gir deg en utrolig frihet til å bevege deg rundt.
  • Hastighet: Helikopter kan fly mye raskere enn biler eller andre landbaserte kjøretøy. Dette kan spare deg mye tid, spesielt hvis du trenger å reise lange avstander.
  • Aksess: Helikopter kan gi deg tilgang til steder som ikke er tilgjengelige for andre kjøretøy. Dette kan være nyttig for forretningsreiser, fritidsaktiviteter eller nødsituasjoner.
  • Luksus: Å eie et eget helikopter er en luksus som få har råd til. Det er en flott måte å vise frem din velstand og stil.
Har du plass til å lande utenfor hytten din, så flyr vi deg dit.

Her er noen spesifikke eksempler på hvordan helikopter kan være en fordel:

  • For forretningsfolk: Helikopter kan brukes til å reise raskt og effektivt til møter eller kundebesøk. Dette kan spare tid og penger, og det kan gi deg et konkurransefortrinn. Har du oppdrettsanlegg, byggeprosjekter, eiendommer osv. rundt om, er helikopter ofte den mest effektive måten å besøke eiendommene dine på kort tid.
  • Hva med å fly kundene dine på lunchtur til restauranter i Rosendal, Bekkjarvik, Cornelius osv.
  • For fritidsaktiviteter: Helikopter kan brukes til å komme deg til fjellet for å gå på ski, til en bortgjemt lakseelv for for å fiske, eller til en golfbane. Dette kan gi deg og gjestene dine en unik og minneverdig opplevelse.

Priseksempler

Eier vil kunne fly for kostpris. Her er noen estimerte pris-eksempler på flyging fra Bergen Lufthavn (per vei) for eier:

Cornelius Sjømatrestaurant: 2000,-
Rosendal: 5000,-
Myrkdalen: 9000,-
Geilo: 16000,-

Har du plass til å lande i hagen din eller utenfor hytten, så flyr vi deg dit.
Foto over er fra Cornelius Sjømatrestaurant på Holmen utenfor Bergen.

Kan jeg fly selv?

Selvsagt! Det er jo ditt helikopter. Men du trenger et helikoptersertifikat.

Et generelt privat helikoptersertifikat PPL(H) + sertifikat for den aktuelle helikoptertypen (Type Rating) vil koste rundt kr. 500 000,-

Dette inkluderer bl.a. over 50 flytimer med instruktør.

Instruktør-timer kan fint kombineres med en flytur til din ønskede destinasjon. M.a.o. kan du opparbeide deg egne flytimer når du likevel skal på en planlagt reise.


Aktuelle videoklipp

Ta en nærmerer titt på Airbus H125
Bli med en dag på jobb. Denne gangen dro vi til Geilo for å fly taxi.
Oppstart og take-off fra Sandviken

<< TILBAKE